Lapati Katerina

Είπαν για την Κατερίνα

"Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για όλη την υποστήριξη σου τους τελευταίους μήνες και για όλα τα υπέροχα πράγματα που έμαθα μαζί σου. Νιώθω ότι έχω αλλάξει, ότι έχω καλή υγεία και ότι προσφέρω ουσιαστική υποστήριξη στην οικογένεια μου. Ξέρω ότι η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις αλλά είμαι σίγουρη ότι εγώ θα βγάλω τον πιο δυνατό εαυτό μου."
Goldie Panovlepi
Training and Sell out Manager
"Η Κατερίνα καταφέρνει να συνδυάζει διαφορετικές προσεγγίσεις και να τις αναλύει με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι κατανοητές από όλους. Το πιο καταπληκτικό είναι ότι μπορείς να τις εφαρμόσεις εύκολα, ακόμη και μόνος σου, ώστε να πας βήμα βήμα προς τους στόχους και τη ζωή που θελεις."
Ελένη Καγιαμπάκη
Αεροσυνοδός
"Η κ. Λαπατή με εξαιρετική μεταδοτικότητα, μου παρείχε βασικές πληροφορίες και καταπληκτικές τεχνικές εστίασης, ώστε να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος και ήρεμος στα ιατρικά μου καθήκοντα."
Γρηγόρης Μαρκόπουλος
Γενικός Ιατρός
"Με την Κατερίνα συνεργάζομαι αρκετό καιρό και σε πολλά πεδία. Είναι μια αξιόπιστη επαγγελματίας, γνώστης των αντικειμένων με τα οποία ασχολείται, απολύτως κατανοητή και βοηθητική. Η γνωριμία μου μαζί της ήταν τιμή και δώρο για μένα. Πάνω απ’ όλα είναι άνθρωπος.Την ευχαριστώ για την βοήθεια, την διακριτικότητα και για την Ιώβεια υπομονή της."
Ελίνα Κ.
Εκπαιδευτικός
"Σε ευχαριστώ που μοιράστηκες μαζί μου την γνώση και την εμπειρία που χρειάζεται για να έχει η ζωή μου βαθύτερο νόημα και σκοπό. Είχες δίκιο τελικα όταν ελεγες ότι όλα είναι θέμα απόφασης."
Ν.Π
Επιχειρηματίας
"Επαγγελματίας, ακριβής, ειλικρινής και πάνω απ' όλα άνθρωπος! Είναι εκεί όταν την χρειαστείς ανά πάσα στιγμή! Υποστηρικτική και καθοδηγητής σε όλα τα βήματα σου."
Ε.Μ
Ιδιωτική Υπάλληλος
"Η συνεργασία μου με την Κατερίνα είναι μοναδική. Με βοηθάει να κατανοήσω τον εαυτό μου και τους άλλους, αλλά και μου δίνει έμπνευση να συνεχίσω να προσφέρω στον συνάνθρωπο, με ζήλο και ενσυναίσθηση."
Άρτεμις Μαντατζίδου
Φυσιοθεραπεύτρια
"Με την ενθάρρυνση και την υποστήριξη της Κατερίνας έκανα βήματα προς την προσωπική μου αλλαγή, ξεκινώντας από τη διαδικασία σκέψης μου. Θα συνιστούσα την καθοδήγηση, σε όποιον θέλει να βελτιώσει την παρούσα κατάσταση του, να καθορίσει τους στόχους του ή να αλλάξει την προοπτική του, στον τομέα της αυτο-βελτίωσης και ευεξίας. "
Βάνα Παπαχριστοδούλου
Δ. Υπάλληλος
"Η επαφή μου με τον κόσμο μέσω της μουσικής μου, είναι κάτι που με εξιτάρει. Μου δημιουργεί ενθουσιασμό αλλά ταυτόχρονα άγχος και ανασφάλεια για την ερμηνεία μου. Το πρόγραμμα Music Performance με βοήθησε και συνεχίζει να με βοηθάει να έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, να πιστεύω στις δυνατότητές μου και να έχω μία δυναμική σκηνική παρουσία. Κατερίνα σε ευχαριστώ για την υπομονή που δείχνεις στις ερωτήσεις μου, στον ιδιόμορφο χαρακτήρα μου και συγχαρητήρια γι’ αυτό το καινοτόμο πρόγραμμα.."
Α.Κ.
Τραγουδιστής / Performer
"Η συνεργασία μου με την Κατερίνα μου έδωσε πολύτιμες πληροφορίες και εξαιρετικές τεχνικές προκειμένου να έχω πνευματική ηρεμία για να πετύχω τους στόχους μου. Πίστεψα σε εκείνη και αυτό μου έδωσε μεγαλύτερη ώθηση, ώστε να πετύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. "
Georgia Tampaki
Makeup Artist
"Είχα την τύχη και την ευλογία να συναντήσω στον δρόμο μου της ζωής μου την Κατερίνα. Με βοήθησε σε δύδκολες στιγμές με την ευγένεια της, την διάθεσή της για προσφορά και τις γνώσεις της. Της είμαι ευγνώμων."
Π.Β.
Εκπαιδευτικός

Κλείστε το επόμενο ραντεβού σας